Rreth

NE NDIHMOJMË MARKA DHE
BËNI FANË TË RI

Ne ofrojmë shërbimin e jashtëzakonshëm që do të dëshironim ta përjetonim vetë!

Strategjia, Ideja dhe Koncepti

Mëso më shumë

UX, Dizajn dhe Teknologji

Mëso më shumë

Media Sociale dhe Marketingu i Performancës

Mëso më shumë
Rreth

SHËRBIMET TONA

 • Strategjia, Ideja dhe Koncepti
 • UX, Dizajn dhe Teknologji
 • Prodhimi dhe Përmbajtja e Videos
 • Zhvillimi i aplikacionit celular
 • Media Sociale dhe Marketingu i Performancës
 • Strategjia, Ideja dhe Koncepti
 • UX, Dizajn dhe Teknologji
 • Prodhimi dhe Përmbajtja e Videos
 • Zhvillimi i aplikacionit celular
 • Media Sociale dhe Marketingu i Performancës
 • Strategjia, Ideja dhe Koncepti
 • UX, Dizajn dhe Teknologji
 • Prodhimi dhe Përmbajtja e Videos
 • Zhvillimi i aplikacionit celular
 • Media Sociale dhe Marketingu i Performancës

ZGJIDHJE INDIVIDUALE

Ne ofrojmë zgjidhje individuale për fusha të ndryshme.

Kontaktoni

Le të bashkëpunojmë!

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet tona në çdo kohë.

Ne i realizojmë idetë tuaja

Çdo nevojë apo ide juaj është kënaqësia jonë dhe ne kënaqemi me procesin e realizimit, ndërsa klientët e kënaqur janë motoja jonë.

Zgjidhje ueb të përputhshme për të gjitha llojet e pajisjeve

Modelet tona të produkteve premium janë të pajtueshme kur hapen ose prezantohen në çdo pajisje të aktivizuar në ueb.

Shpejtësia është ajo për të cilën jemi të njohur

Ne hartojmë zgjidhje web që janë të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur nga secili prej blerësve/klientëve tuaj të mundshëm.

+389 75/222-358

Kontaktoni
sq