NativeCreativa
NativeCreativa

Zgjidhje të pazakonta kreative në internet

Moderne në çdo kuptim të fjalës. E thjeshtë nëse dëshironi që marka juaj të dallohet nga konkurrenca dhe të "bierë syrin" e blerësve/klientëve tuaj. Dizajni "luksoz" në një kohë të shkurtër është ajo që dëshiron çdo pronar.
Uebsajte dhe dyqane elektronike jashtëzakonisht krijuese.

Tingëllon shkëlqyeshëm, dua të di më shumë

Pritja dhe domeni FALAS

Pyesni veten se kush do të mirëmbajë faqen tuaj të internetit?
Natyrisht, ne të gjithë duam të kursejmë kohë dhe burime, kështu që nëse punoni me ne, merrni një vit hosting dhe domain FALAS me bashkëpunëtorët tanë MAXHOSTING – www.maxhosing.mk

Unë dua të di më shumë

Grafika dhe dizajni

Nëse hidhni një vështrim më të afërt në seksionin e shërbimeve tona, do të shihni se ne nuk ju lëmë thjesht me një zgjidhje në internet. Nuk ka nevojë të kërkoni agjenci të tjera që do të bëjnë logon tuaj, fletushka, kartëvizita apo ndonjë artikull tjetër. Nëse bëjmë diçka, e bëjmë deri në fund!

Unë kam nevojë për këtë shërbim

Mbështetje online 24/7

Keni një problem apo një pyetje për të cilën po kërkoni një përgjigje?
Nuk ka nevojë për dilema dhe kërkim në “Google”. Çdo gjë që lidhet me shërbimin që keni marrë nga ne, vizitoni sistemin tonë të mbështetjes në internet dhe bisedoni me agjentët tanë

Kam nje problem/pyetje

Pse kemi një kërkesë të tillë?

Pyesni se sa do të kushtonte një faqe interneti për markën tuaj?

Një opsion inovativ që mund t'ju ndihmojë të realizoni idenë tuaj. Filloni duke zgjedhur funksionalitetet bazë të faqes tuaj të internetit/dyqanit deri në detajet më të vogla. Pastaj në anën tuaj të djathtë merrni çmimin për aplikacionin tuaj. Për çdo shërbim, ne ju shpërblejmë me pikë që i kreditohen portofolit tuaj virtual dhe mund t'i përdorni gjatë bashkëpunimit tuaj të radhës me ne. Ne ju ofrojmë faqe interneti dhe dyqane elektronike jashtëzakonisht krijuese.

Kontrolloni tuajin
e-dyqan në lëvizje

"Dyqanet" tona të internetit janë të pajtueshme me një nga platformat më të famshme të tregtisë elektronike në botë. Përmes nesh, ju mund të lidhni dyqanin tuaj me aplikacionin celular WooCommerce, i cili ofron mundësi të panumërta për të kontrolluar porositë, produktet dhe gjithçka që lidhet me dyqanin tuaj. Hyni në sfondin e dyqanit tuaj nga kudo në çdo kohë dhe shijoni thjeshtësinë dhe shpejtësinë që ju ofrojmë përmes këtij aplikacioni

Klientët dhe bashkëpunëtorët tanë

Kontaktoni

Le të bashkëpunojmë!

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet tona në çdo kohë.

Ne i realizojmë idetë tuaja

Çdo nevojë apo ide juaj është kënaqësia jonë dhe ne kënaqemi me procesin e realizimit, ndërsa klientët e kënaqur janë motoja jonë.

Zgjidhje ueb të përputhshme për të gjitha llojet e pajisjeve

Modelet tona të produkteve premium janë të pajtueshme kur hapen ose prezantohen në çdo pajisje të aktivizuar në ueb.

Shpejtësia është ajo për të cilën jemi të njohur

Ne hartojmë zgjidhje web që janë të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur nga secili prej blerësve/klientëve tuaj të mundshëm.

+389 75/222-358

Kontaktoni
sq