E-продавница

Започнете со избирање на основните функционалности на вашата е-продавница па се до најситните детали. Притоа од вашата десна страна добијте ја цената за вашата апликација (доколку сте од мобилен телефон цената ќе ја видите најдолу). Повеќе информации за сите функционалности се напишани најдолу.

 

 • Колку производи би содржела вашата проданица ?

 • Изберете доколку сакате вашата продавница да има некои од овие дополнителни функционалности покрај стандарниот начин на купување со додавање во кошничка и наплата. Повеќе информации за сите функционалности се напишани најдолу.

 • Изберете доколку сакате вашата продавница покрај стандардните да има и некои од овие дополнителни функционалности за позадинскиот дел

 • Покрај основниот јазик на е - продавница кој не се наплаќа, имате можност да додадете повеќе јазични верзии на истата

 • Изберете кои се начини на плаќање сакате да ги има на вашата е-продавница

 • Дополнителни опции

   Дали имате закупено хостинг и домен за вашата е-продавниаца ?*

  Објаснување за сите дополнителни функционалности

  - Cashback опција - Секој купувач си има свој виртуелен паркичник на кој после секое пазарење му се кредитираат поени кои може да ги користи при следна нарачка.

  - Дополнителни "discount rules" - Правила на продавницата од типот "доколку корисникот купи производ на следниот производ од тој тип да има попуст", "доколку купувачот има достигнато одредена вкупна цена да има бесплатна достава или одреден попуст".

  - Креирање на дополнителни купони за попуст - oпција која ви овозможува да креирате купон кодови кои ќе ги резделувате на вашите лојални купувачи со цел да имаат одреден попуст.

  - Cart abandonment tool - доколку корисникот ја напушти кошничката без да ја доврши нарачката автоматски му се испраќа маил за повраток, доколку ја имате одбрано опцијата за креиње на купони за попуст има можност заедно со маилот да му се испрати и автоматски креиран или постоечки купон за попуст.

  - Минималистички дизајн на позадинскиот дел од десктоп верзијата - подобар изглед, дополнителни опции од типот тракирање на моментален број на посетители и број на посети за секој производ одделно и многу други опции.

  - Омилени производи - можност купувачот да означува кои производи му се омилени и да ги подредува во листа.

  - "Pre-order" на производите - можност купувачите да резервираат одреден производ кој е новитет и сеуште не е достапен.

  - Instagram auto poster - многу корисна алатка кој ви овозможува автомаизирано постирање на вашите производи и нивната содржина (текст, слики...) на вашиот инстаграм профил (стори или пак пост). Наместете си кои производи, во кое време и на кој начин сакате да бидат постирани и оваа алатка ќе го заврши тоа за вас.

Категорија:
Contact

Ајде да соработуваме !

Добредојдени сте да контактирате со нас за повеќе информации во врска со кој било од нашите производи или услуги во било кој момент.

Ние ги реалиризаме вашите идеи

Секоја ваша потреба или идеја е наше задоволство и уживаме при процесот на реализација, додека пак задоволните клиенти се нашето мото.

Веб решенија компатибилни за сите видови на уреди

Нашите прмиум дизајни на производите се компатибилни кога ќе бидат отворени или презентирани на било каков уред кој работи на интернет.

Брзината е она по што сме препознатливи

Дизајнираме веб решенија кои се брзи и едносавни за користење од страна на секој ваш потенцијален купувач/клиент.

+389 75/222-358

Contact
mk_MK