Веб
страница
за вашиот бренд.

Продолжи надолу

Веб страницата е вид на професионалност

Вашиот бренд заслужува повисоко ниво.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

0 / 1
Нудиме секаков вид на веб решенија кои ќе бидат погодни за вас и вашите корисници
0 / 2

Нов вид на веб страница со минимачистички дизајн која ќе го подигне вашиот бренд на повисоко ниво. Овозможете им на вашите клиенти да ја видат вашата лепеза на услуги од поинаков агол и притоа претставете им го вашето портфолио на проекти.

0 / 3

Зголемете ја продажбата и стилот на вашите производи. Ви нудиме е-продавница со вшечатлив дизајн кој не може да остане незапаметен кај вашите купувачи, притоа уживајте во многуте опции во позадината на вашата е-продавница и менаџирајте ги вашите нарачки полесно од кога и да било.

0 / 4

Имате фризерски салон, салон за убавина, студио за масажа, стоматолошка ординација или вршите било каква дејност каде што е потребно закажување на термини. Овозмжете им на вашите клиенти да си закажат термин онлајн токму на вашата веб страница. Нема повеќе трошење време со телефонски повици, сите телефони и информации на едно место токму на вашата веб страница.

Уникатни можности за вашата е-продавница

Бидете чекор напред во светот на е-трговијата

0 / 2

Наградете ги вашите купувачи со поени за секое нивно пазарење на вашата е-проданица. Е-трговијата функционира едноставно, издвојте се од конуренцијата и уживајте во продажбата.

0 / 3

Се случува и тоа да купувачите се премислат при пазарењето или пак да се сретнат со некаков вид на проблем. Ви нудиме систем кој автоматски детектира кога вашите купувачи нема да ја довршат нарачката до крај, притоа ги контактира и едноставно прави повраток на вашите “изгубени” пари. Размислете уште еднаш за оваа опција може да донесе многу повеќе од колку што ке платите за неа.

0 / 4

Нашите веб “продавници” се компатибилни со една од најпознатите платформи за е-трговија во светот. Преку нас добивате поврзување на вашата продавница со мобилната апликација на WooCommerce која нуди безброј можности за контролна на нарачките, производите и се во врска со вашата продавница. Пристапете до позадината вашата продавница од каде било во било кое време и уживајте во едноставноста и брзината која ви ја нудиме преку оваа апликација

Passion leads to success

Somebody
  • Share:
Сите проекти кои ги работиме ги содржат сите права и согласности. Се во потполност лиценциран дизајн кој откако ќе биде целосно готов се предава во сопственост на клиентот,