Веб
страница
за вашиот бренд.

Keep scrolling

Веб страницата е вид на професионалност

Вашиот бренд заслужува повисоко ниво.

0 / 1
Нудиме секаков вид на веб решенија кои ќе бидат погодни за вас и вашите корисници
0 / 2

Нов вид на веб страница со минимачистички дизајн која ќе го подигне вашиот бренд на повисоко ниво. Овозможете им на вашите клиенти да ја видат вашата лепеза на услуги од поинаков агол и притоа претставете им го вашето портфолио на проекти.

0 / 3

Зголемете ја продажбата и стилот на вашите производи. Ви нудиме е-продавница со впечатлив дизајн кој не може да остане незапаметен кај вашите купувачи, притоа уживајте во многуте опции во позадината на вашата е-продавница и менаџирајте ги вашите нарачки полесно од кога и да било.

0 / 4

Имате фризерски салон, салон за убавина, студио за масажа, стоматолошка ординација или вршите било каква дејност каде што е потребно закажување на термини. Овозмжете им на вашите клиенти да си закажат термин онлајн токму на вашата веб страница. Нема повеќе трошење време со телефонски повици, сите телефони и информации на едно место токму на вашата веб страница.

Уникатни можности за вашата е-продавница

Бидете чекор напред во светот на е-трговијата

0 / 2

Наградете ги вашите купувачи со поени за секое нивно пазарење на вашата е-проданица. Е-трговијата функционира едноставно, издвојте се од конуренцијата и уживајте во продажбата.

0 / 3

Се случува и тоа да купувачите се премислат при пазарењето или пак да се сретнат со некаков вид на проблем. Ви нудиме систем кој автоматски детектира кога вашите купувачи нема да ја довршат нарачката до крај, притоа ги контактира и едноставно прави повраток на вашите “изгубени” пари. Размислете уште еднаш за оваа опција може да донесе многу повеќе од колку што ке платите за неа.

0 / 4

Our web stores are compatible with one of the most popular e-commerce platforms in the world. Through us, you get a connection to your store with the WooCommerce mobile application that offers countless possibilities for controlling the orders, products and everything related to your store. Access the background of your store from anywhere at any time and enjoy the simplicity and speed we offer you through this application

Passion leads to success

Somebody
  • Share:
Сите проекти кои ги работиме ги содржат сите права и согласности. Се во потполност лиценциран дизајн кој откако ќе биде целосно готов се предава во сопственост на клиентот,
en_USEnglish