PËR BOTËN E RE DIGJITALE

E guximshme

Prodhimi i Nivelit tjetër të Videos dhe Marketingu Dixhital.

NDIHMOJMË PËR TË SUKSESIN NË BOTËN DIGJITALE

Brooklyn është tema gjithëpërfshirëse për të ndërtuar një faqe interneti të bukur. Rruga juaj drejt një faqeje interneti profesionale. Fleksibël dhe bashkëkohor me 44+ faqe interneti të detajuara të përgatitura paraprakisht.

Ne kemi më shumë

E KEMI BËRË PËR MARKA TË MËDHA DHE TË VOGLA

E provuar në Tregun e Temave të WordPress për më shumë se 8 vjet, më shumë se 50,000+ klientë tashmë i besojnë UNITED THEMES™. Mbi 30,000+ prej tyre janë përdorues të Brooklyn-it dhe së bashku ata kanë krijuar një sasi të pabesueshme prej mbi 100,000+ faqe interneti.

Klientët tanë të mrekullueshëm

Kontaktoni

Le të bashkëpunojmë!

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet tona në çdo kohë.

Ne i realizojmë idetë tuaja

Çdo nevojë apo ide juaj është kënaqësia jonë dhe ne kënaqemi me procesin e realizimit, ndërsa klientët e kënaqur janë motoja jonë.

Zgjidhje ueb të përputhshme për të gjitha llojet e pajisjeve

Modelet tona të produkteve premium janë të pajtueshme kur hapen ose prezantohen në çdo pajisje të aktivizuar në ueb.

Shpejtësia është ajo për të cilën jemi të njohur

Ne hartojmë zgjidhje web që janë të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur nga secili prej blerësve/klientëve tuaj të mundshëm.

+389 75/222-358

Kontaktoni
sq