E-shop

Започнете со избирање на основните функционалности на вашата е-продавница па се до најситните детали. Притоа од вашата десна страна добијте ја цената за вашата апликација (доколку сте од мобилен телефон цената ќе ја видите најдолу). Më shumë informacion për të gjitha funksionalitetet janë shkruar më poshtë.

 

 • Sa produkte do të përmbajë dyqani juaj?

 • Изберете доколку сакате вашата продавница да има некои од овие дополнителни функционалности покрај стандарниот начин на купување со додавање во кошничка и наплата. Повеќе информации за сите функционалности се напишани најдолу.

 • Zgjidhni nëse dëshironi që dyqani juaj të ketë disa nga këto funksionalitete shtesë për backend, përveç atyre standarde

 • Përveç gjuhës bazë të dyqanit elektronik që është pa pagesë, ju keni mundësinë të shtoni më shumë versione gjuhësore në të

 • Zgjidhni cilat mënyra pagese dëshironi të keni në dyqanin tuaj elektronik

 • Opsione Shtesë

   A keni marrë me qira hosting dhe domen për e-shopin tuaj?*

  Shpjegimi i të gjitha funksionaliteteve shtesë

  - Opsioni i kthimit të parave - Çdo blerës ka biletën e tij virtuale të parkimit, e cila pas çdo blerjeje kreditohet me pikë që mund të përdoren për porosinë e radhës.

  - "Rregullat e zbritjes" shtesë - Rregullat e dyqanit si "nëse përdoruesi blen një produkt, produkti tjetër i atij lloji do të ketë një zbritje", "nëse klienti ka arritur një çmim total të caktuar, do të ketë dërgesë falas ose një zbritje".

  - Krijimi i kuponëve shtesë për zbritje - një opsion që ju lejon të krijoni kode kuponësh që do t'i shpërndani tek klientët tuaj besnikë në mënyrë që të keni një zbritje të caktuar.

  - Mjeti i braktisjes së karrocave - nëse përdoruesi braktis karrocën pa përfunduar porosinë, atij i dërgohet automatikisht një email për rimbursim, nëse keni zgjedhur opsionin për të krijuar kuponë zbritje, ekziston mundësia t'i dërgoni një kupon të krijuar automatikisht ose ekzistues së bashku. me zbritjen e emailit.

  - Dizajn minimalist i pjesës së sfondit të versionit desktop - pamje më e mirë, opsione shtesë si gjurmimi i numrit aktual të vizitorëve dhe numri i vizitave për secilin produkt veç e veç dhe shumë opsione të tjera.

  - Produktet e preferuara - mundësia që blerësi të tregojë se cilat produkte janë të preferuarat e tij dhe t'i renditë ato në një listë.

  - "Para-porositja" e produkteve - mundësia që blerësit të rezervojnë një produkt të caktuar që është i ri dhe ende i padisponueshëm.

  - Posteri automatik në Instagram - një mjet shumë i dobishëm që ju lejon të postoni automatikisht produktet tuaja dhe përmbajtjen e tyre (tekst, imazhe...) në profilin tuaj në Instagram (krijoni ose ripostoni). Vendosni cilat produkte, në çfarë ore dhe si dëshironi që ato të postohen dhe ky mjet do ta bëjë këtë për ju.

Kategori:
Kontaktoni

Le të bashkëpunojmë!

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet tona në çdo kohë.

Ne i realizojmë idetë tuaja

Çdo nevojë apo ide juaj është kënaqësia jonë dhe ne kënaqemi me procesin e realizimit, ndërsa klientët e kënaqur janë motoja jonë.

Zgjidhje ueb të përputhshme për të gjitha llojet e pajisjeve

Modelet tona të produkteve premium janë të pajtueshme kur hapen ose prezantohen në çdo pajisje të aktivizuar në ueb.

Shpejtësia është ajo për të cilën jemi të njohur

Ne hartojmë zgjidhje web që janë të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur nga secili prej blerësve/klientëve tuaj të mundshëm.

+389 75/222-358

Kontaktoni
sq