Një përzgjedhje e madhe e
shërbimet e pritjes

Mundësuar nga MAX HOSTING
Lexo më shumë

1. Pritja e WordPress

Shabllon falas i wordpress me çdo paketë hosting të blerë !!

Për shkak të përdorimit gjithnjë e më masiv të platformës WordPress CMS për ndërtimin e faqeve të internetit dhe aplikacioneve, vendosëm të prezantojmë një lloj të ri të paketave të pritjes të optimizuara për këtë platformë. Me çdo paketë pritjeje me qira të WordPress, ne vendosëm t'ju japim një shabllon premium për uebsajtin tuaj të parë.

ngarkim
Ju lutemi shkruani emrin e domenit
Ju lutemi verifikoni që nuk jeni robot.
Pasioni të çon drejt suksesit

Dikush
  • Ndani:
Të gjitha projektet me të cilat punojmë përmbajnë të gjitha të drejtat dhe pëlqimet. Një dizajn plotësisht i licencuar që i dorëzohet klientit pasi të përfundojë plotësisht,
sq