Web
faqe
për markën tuaj.

Vazhdoni poshtë

Një faqe interneti është një formë e profesionalizmit

Marka juaj meriton një nivel më të lartë.

0 / 1
Ne ofrojmë të gjitha llojet e zgjidhjeve në internet që do të jenë të përshtatshme për ju dhe përdoruesit tuaj
0 / 2

Një lloj i ri uebsajti me një dizajn minimalist që do ta çojë markën tuaj në një nivel tjetër. Mundësoni klientët tuaj të shohin gamën tuaj të shërbimeve nga një këndvështrim tjetër dhe t'u prezantojnë portofolin e projektit tuaj.

0 / 3

Rritni shitjet dhe stilin e produkteve tuaja. Ne ju ofrojmë një dyqan elektronik me një dizajn të mrekullueshëm që nuk mund të harrohet nga klientët tuaj, ndërsa shijoni opsionet e shumta në sfondin e dyqanit tuaj elektronik dhe menaxhoni porositë tuaja më lehtë se kurrë.

0 / 4

Ju keni një sallon flokësh, një sallon bukurie, një studio masazhi, një zyrë dentare ose bëni ndonjë aktivitet që kërkon caktimin e takimeve. Mundësoni klientët tuaj të bëjnë një takim në internet pikërisht në faqen tuaj të internetit. Nuk do të humbni më kohë me telefonata, të gjithë telefonat dhe informacionet në një vend pikërisht në faqen tuaj të internetit.

Mundësi unike për e-dyqanin tuaj

Jini një hap përpara në botën e e-commerce

0 / 2

Shpërblejini klientët tuaj me pikë për çdo blerje që ata bëjnë në dyqanin tuaj elektronik. E-commerce funksionon thjesht, dilni nga konkurrenca dhe shijoni shitjen.

0 / 3

Ndodh gjithashtu që blerësit të ndryshojnë mendje gjatë blerjeve ose të hasin në një lloj problemi. Ne ju ofrojmë një sistem që zbulon automatikisht kur klientët tuaj nuk do ta përfundojnë porosinë, i kontakton ata dhe thjesht bën një rimbursim të parave tuaja "të humbura". Mendoni përsëri, ky opsion mund të sjellë shumë më tepër se sa paguani për të.

0 / 4

"Dyqanet" tona të internetit janë të pajtueshme me një nga platformat më të famshme të tregtisë elektronike në botë. Përmes nesh, ju mund të lidhni dyqanin tuaj me aplikacionin celular WooCommerce, i cili ofron mundësi të panumërta për të kontrolluar porositë, produktet dhe gjithçka që lidhet me dyqanin tuaj. Hyni në sfondin e dyqanit tuaj nga kudo në çdo kohë dhe shijoni thjeshtësinë dhe shpejtësinë që ju ofrojmë përmes këtij aplikacioni

Pasioni të çon drejt suksesit

Dikush
  • Ndani:
Të gjitha projektet me të cilat punojmë përmbajnë të gjitha të drejtat dhe pëlqimet. Një dizajn plotësisht i licencuar që i dorëzohet klientit pasi të përfundojë plotësisht,
sq