Karriera

Nëse jeni të interesuar dhe të motivuar për të punuar me ne, ju lutemi na kontaktoni.

Producent ekzekutiv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Masa Enean. Cum sociis natoque penatibus et.

Kërkesat
 • Preferohet të ketë diplomë në film, televizion ose fusha të ngjashme.
 • Aftësi të forta drejtuese dhe vendimmarrëse.
 • Eksperiencë në film, televizion, radio ose gazetari.
 • Të rehatshme me delegacion.
 • Aftësi e mirë për të kryer shumë detyra.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative.
 • Komunikim verbal i shkëlqyer.
 • Aftësi të jashtëzakonshme ndërpersonale.
 • Mendësia e biznesit dhe marketingut.

Producent Filmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Masa Enean. Cum sociis natoque penatibus et.

Kërkesat
 • Preferohet të ketë diplomë në film, televizion ose fusha të ngjashme.
 • Aftësi të forta drejtuese dhe vendimmarrëse.
 • Eksperiencë në film, televizion, radio ose gazetari.
 • Të rehatshme me delegacion.
 • Aftësi e mirë për të kryer shumë detyra.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative.
 • Komunikim verbal i shkëlqyer.
 • Aftësi të jashtëzakonshme ndërpersonale.
 • Mendësia e biznesit dhe marketingut.

Prodhuesi VFX

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Masa Enean. Cum sociis natoque penatibus et.

Kërkesat
 • Preferohet të ketë diplomë në film, televizion ose fusha të ngjashme.
 • Aftësi të forta drejtuese dhe vendimmarrëse.
 • Eksperiencë në film, televizion, radio ose gazetari.
 • Të rehatshme me delegacion.
 • Aftësi e mirë për të kryer shumë detyra.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative.
 • Komunikim verbal i shkëlqyer.
 • Aftësi të jashtëzakonshme ndërpersonale.
 • Mendësia e biznesit dhe marketingut.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj, një letër motivuese dhe pritjet e pagave përmes emailit.

Kontaktoni

Le të bashkëpunojmë!

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet tona në çdo kohë.

Ne i realizojmë idetë tuaja

Çdo nevojë apo ide juaj është kënaqësia jonë dhe ne kënaqemi me procesin e realizimit, ndërsa klientët e kënaqur janë motoja jonë.

Zgjidhje ueb të përputhshme për të gjitha llojet e pajisjeve

Modelet tona të produkteve premium janë të pajtueshme kur hapen ose prezantohen në çdo pajisje të aktivizuar në ueb.

Shpejtësia është ajo për të cilën jemi të njohur

Ne hartojmë zgjidhje web që janë të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur nga secili prej blerësve/klientëve tuaj të mundshëm.

+389 75/222-358

Kontaktoni
sq