Careers

If you are interested and motivated to work with us please get in touch.

Executive Producer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et.

Requirements
 • Degree in Film, Television or related field preferable.
 • Strong leadership and decision-making skills.
 • Experience in film, television, radio or journalism.
 • Comfortable with delegation.
 • Good multitasking ability.
 • Excellent organizational skills.
 • Excellent verbal communication.
 • Exceptional interpersonal skills.
 • Business and marketing mindset.

Film Producer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et.

Requirements
 • Degree in Film, Television or related field preferable.
 • Strong leadership and decision-making skills.
 • Experience in film, television, radio or journalism.
 • Comfortable with delegation.
 • Good multitasking ability.
 • Excellent organizational skills.
 • Excellent verbal communication.
 • Exceptional interpersonal skills.
 • Business and marketing mindset.

VFX Producer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et.

Requirements
 • Degree in Film, Television or related field preferable.
 • Strong leadership and decision-making skills.
 • Experience in film, television, radio or journalism.
 • Comfortable with delegation.
 • Good multitasking ability.
 • Excellent organizational skills.
 • Excellent verbal communication.
 • Exceptional interpersonal skills.
 • Business and marketing mindset.

To apply for this opportunity, please send your resume, a cover letter and salary expectations via email.

Contact

Ајде да соработуваме !

Добредојдени сте да контактирате со нас за повеќе информации во врска со кој било од нашите производи или услуги во било кој момент.

Ние ги реалиризаме вашите идеи

Секоја ваша потреба или идеја е наше задоволство и уживаме при процесот на реализација, додека пак задоволните клиенти се нашето мото.

Веб решенија компатибилни за сите видови на уреди

Нашите прмиум дизајни на производите се компатибилни кога ќе бидат отворени или презентирани на било каков уред кој работи на интернет.

Брзината е она по што сме препознатливи

Дизајнираме веб решенија кои се брзи и едносавни за користење од страна на секој ваш потенцијален купувач/клиент.

+389 75/222-358

Contact
mk_MK